Naar hoofdinhoud

Uitgevoerde opdrachten

De mening van klanten telt

Erwin kwam bij me, omdat hij zelf geen teksten of afbeeldingen op zijn website kon plaatsen. De website bevat een prachtig overzicht van zijn kunstwerken. Daarom is het ook belangrijk dat de informatie actueel blijft. Voor hem heb ik de foto's op de juiste plek gezet en de tekst bijgewerkt. "Goede, vriendelijke en behulpzame communicatie. Nu is er weer een goed overzicht van mijn exposities en zijn de juiste afbeeldingen geplaatst", zo omschrijft Erwin Meijer de samenwerking.

Toebedeelde punten ****

De site van Erwin is te vinden op Erwinmeijer.nl.

website van Erwin Meijer

De website van Edwin toont wat hij als houtbewerker voor klanten doet. Meubels en restauratiewerk. Van de mooie opdrachten waren goede foto's beschikbaar, maar de website was wat verouderd. Nu, met een nieuwe website, heeft hij maandelijks veel meer views en een gestage stroom aan opdrachten. "Mijn website was inmiddels al zo'n drie jaar oud en toe aan vernieuwing. Ik liep aan tegen de hoeveelheid werk die dat met zich mee zou brengen, zowel tekstueel als fotografisch. Rachel heeft een doortastende visie, werkt zeer nauwkeurig en professioneel. Daarmee heeft ze ook vertrouwen gecreëerd dat het mogelijk is gebleken."

Toebedeelde punten *****

Chisel64 is te vinden op Chisel64.nl.

website van Chisel64

AvB Coaching is er voor secretaresses en anderen in ondersteunende functies. Angela helpt om de werkprocessen te optimaliseren en effectiever en efficiënter te werken. Op haar website staat een uitgebreide opsomming van diensten. Toch was daarmee een probleem. Daarover vertelt Angela het volgende. "In verband met achterstallig onderhoud van mijn website heb ik Rachel gevraagd om mijn website weer up to date te maken. Ik had te weinig tijd genomen om mijn website bij te houden waardoor deze technisch wat achterliep. Het is fijn om met Rachel samen te werken, ze luistert goed naar mijn wensen en komt met suggesties voor de toekomst."

Toebedeelde punten *****

De site van AvB Coaching is te vinden op AvBCoaching.nl.

website van AvBCoaching

Rolinda had een flinke stapel werk voor zich liggen. "Ik merkte dat ik veel zaken voor me uitschoof waar ik minder thuis in was. Zoals allerlei dingen rond professionalisering. Daarnaast kostte het maken van facturen me elke maand weer veel tijd en energie. Door nu te gaan samenwerken zijn er dingen die meer dan 5 jaar op mijn todo-lijst stonden eindelijk afgemaakt! Ik vind het fijn dat ik me nu meer kan richten op het werkelijke doel van mijn onderneming. Ik vind het mooi dat jij tijdspaden kunt bewaken, dit zet mij weer aan om verder te professionaliseren." Zo is Rolinda met Doumée verder aan het groeien. Ze noemt betrouwbaarheid als een groot pluspunt. "Ik kan het echt van mij afzetten als ik iets bij jou neergelegd heb."

Toebedeelde punten *****

Doumée is te vinden op Doumee.nl.

Doumйe

Sinds een aantal maanden werk ik samen met Ingrid. De opdracht was om mee te denken in het vergroten van haar zichtbaarheid op LinkedIn. Ook bleef de taak van het aanbrengen van meer structuur in het bedrijf van Ingrid, Innerstrengths, liggen. Daar help ik Ingrid mee. Ik mag meedenken hierin en verzorg de uitvoering van ondersteunende en communicatieve werkzaamheden.

Ingrid zegt hierover: "Ik ben nu zichtbaar op LinkedIn zonder dat ik er zelf veel voor hoef te doen. Je denkt actief mee waardoor er meer mogelijk is dan ik eerder voor mogelijk had gehouden. Het is fijn dat jij al het uitvoerende werk uit handen neemt. Ik structureer mijn werkwijze steeds meer, omdat jij slimme manieren weet die ik zelf niet ken.Ik kan op elk moment van de dag mijn ideeën of problemen neerleggen in de wetenschap dat jij ze oppakt. Je bent een stabiele factor in de uitvoering."

Toebedeelde punten *****

De site van Innerstrengths is te vinden op Innerstrengths.nl.

Ingrid

Overzicht

De ondersteuning omvat hulp bij het secretariële werk, bij de e-mailmarketing of bij het opzetten en onderhouden van de website. Dit zijn maar een paar voorbeelden van situaties waarbij online support door Spatium Office mogelijk is.


Enkele opdrachtgevers

avbcoaching
chisel64
Doumee
Innerstrengths
justbyjacq
erwin
nijmegen