Naar hoofdinhoud

Wie ik ben?

Rachel, geboren in Wageningen en nu al vele jaren woonachtig in Arnhem. Ik sta bekend als een rustig en bescheiden persoon, een harde en secure werker. Van het opleveren van mooi en goed werk krijg ik energie. Diezelfde energie wordt ook verder aangewakkerd wanneer ik mijn kennis en vaardigheden weer kan bijschaven.

Laten we kennismaken


Rachel

Hoe ik tot Spatium Office kwam

Na jarenlang werk als managementassistent / directiesecretaresse / pr-medewerker, had ik een onbedwingbare behoefte aan meer en iets andere vakkennis. Toen begon ik dus aan het volgen van (korte) opleidingen. Projectmanagement, schrijven voor het web, creatieve marketingideeën. De kersen op de taart waren de opleidingen HBO Webdesign en HBO Communicatiemedewerker. Hierin ontdekte ik dat ik echt moet toegeven aan schrijven en creëren.

Je zult begrijpen dat ik dus heel blij was dat ik dit deels voor mijn parttime werk kon inzetten. Je leest er meer over in mijn LinkedIn-profiel.

Op 17 mei 2019 heb ik Spatium Office ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Want naast loondienst wil ik als zelfstandig VA (of freelancer of Virtual Professional voor je webzaken) een nieuw avontuur beginnen. Vanuit de kwaliteiten die ik heb en die geprezen worden, bied ik vol vertrouwen de diensten aan waarvan ik weet dat jij ze nodig hebt en dat ik ze goed kan uitvoeren.

En wat ik nog niet beheers, daarin ga ik me verdiepen.

Plan een afspraak in!
website

Website zaken

Als voorbeeld: dit zijn twee foto's van websites waar ik aan gewerkt heb, met WordPress of in HTML en CSS. Ontwerpen indeling op basis van gebruikersvriendelijk navigeren, leesbaarheid en evenwichtig kleurgebruik. Maar ik verklap nu niet alles.

abc

Communicatie ideeën?

Inmiddels heb ik een flinke schatkist aan handige tools aangelegd. Tools gericht op communicatie: tekstueel of visueel. Ik heb ze goed leren gebruiken. Inspiratie genoeg!